ΔΘ - ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΧΑΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - INDUSTRIAL GROUP THEMELIS - Φωτογραφίες

ΔΘ - ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΧΑΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - INDUSTRIAL GROUP THEMELIS

Διεύθυνση - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Διεύθυνση: 10ο ΧΛΜ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΔΙΑΒΑΤΑ Τ.Κ. - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Τ.Κ.: 57008
Περιοχή - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Περιοχή: Θεσσαλονίκη Κατηγορία - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Τηλέφωνο: 2310781069,2310781045 Fax - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Fax: 2310783698
Κινητό - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Κινητό: - E-mail - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ E-mail: diatrita@themelis.gr
Υπεύθυνος - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Υπεύθυνος: Κα ΘΕΜΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Ιστοσελίδα:
Ο "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δ.ΘΕΜΕΛΗΣ" στην Θεσσαλονίκη, έχει παρουσία 40 χρόνων στην επεξεργασία και κατασκευή μεταλλικών προιόντων και έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Το 1970 ο Δημήτριος Θεμελής ίδρυσε την πρώτη επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Το 1971 ανέπτυξε τμήμα μελέτης και ανάπτυξης στην κατασκευή φορμαριστικών και κοπτικών καλουπιών μετάλλου. Το ...
Επισκέπτες: 13671

ΔΘ - ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΧΑΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - INDUSTRIAL GROUP THEMELIS

ΔΘ - ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΧΑΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - INDUSTRIAL GROUP THEMELIS

Ο "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δ.ΘΕΜΕΛΗΣ" στην Θεσσαλονίκη, έχει παρουσία 40 χρόνων στην επεξεργασία και κατασκευή μεταλλικών προιόντων και έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Το 1970 ο Δημήτριος Θεμελής ίδρυσε την πρώτη επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Το 1971 ανέπτυξε τμήμα μελέτης και ανάπτυξης στην κατασκευή φορμαριστικών και κοπτικών καλουπιών μετάλλου. Το 1972 κατασκεύασε την πρώτη γραμμή διάτρητης λαμαρίνας. Το 1977 κατασκεύασε γραμμή παραγωγής μορφοποίησης χαλυβδοταινίας. Το 1982 δημιούργησε μονάδα παραγωγής σωλήνων - φίλτρων γεωτρήσεων και μεταλλικών κατασκευών.

Το 1996 επέκτεινε τις δραστηριότητές του με την εγκατάσταση υπερσύγχρονου θερμού γαλβανιστηρίου, κεραμικού μπάνιου προδιαγραφών E.O.K. Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη ηλεκτρολυτικό ψευδάργυρο ποιότητας high grade, πέτυχε το άριστο αποτέλεσμα στο γαλβάνισμα σε μεταλλικά προιόντα και κατασκευές σύμφωνα με DIN 50976. Το 1999 ο Δ. Θεμελής ίδρυσε Την “Διάτρητα Θεμελή Α.Ε”με νέα επένδυσή του στη B.I.Π.E Κομοτηνής.

Με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, καινοτομεί στην παραγωγή διάτρητων μεταλλικών φύλλων με τις υψηλότερες προδιαγραφές και την απόλυτη ποιότητα. Προϊόντα ομίλου: Διάτρητες λαμαρίνες, σχάρες μεταλλικές, σχάρες αποροής ομβρίων υδάτων, σχάρες ηλεκτροπρεσσαριστές, λαμαρινες διακοσμητικής χρήσης, λαμαρίνες βιομηχανικής χρήσης, μεταλλικό αντιολισθητικό μαδέρι, ιστοί οδικού φωτισμού, μεταλλικοί ιστοί φωτισμού, σωλήνες γεωτρήσεως, φίλτρα γεωτρήσεως, προϊόντα χάλυβα και πολλά ακόμη είδη μεταλλικών προϊόντων και προϊόντων χάλυβα.